Si us plau no em feu alcalde!!!!

Lera Renuncia from PUSA on Vimeo.

El Sr Lera i els seus regidors d’ ERC, per evitar el ridícul de veure com en la votació per a l’ elecció d’ Alcalde podien obtenir els 6 vots de PUSA i CanVi, va optar per renunciar a l’alcaldia, amb una covardia manifesta.

El vídeo és la prova irrefutable dels fets.

Comparteix

2 Responses

 1. No tinc per costum ser molt perfeccionista amb l´idioma , però si us plau , hi han coses que clamen al cel!!!
  Una ja està dita : si us plau , separat . Però la que fa mal als ulls , és aquest HEM , escrit com una forma verbal , quan en realitat és un pronom. Si us plau , no em feu aquestes faltes!!! que després exigim als nens bones notes!
  Referent a les baralletes de polítics , ja us ho fareu .
  Espero que les vostres accions polítiques , siguin millors que les vostres accions escrites.
  Salutacions.

  • T’ agraïm molt les teves correccions i en prendrem nota. No sabem si les nostres accions polítiques seràn millors que les nostres accions escrites, en qualsevol cas, tu mateixa ho pots constatar si mires les més de 900 noticies publicades al web durant aquest 5 anys de vida del PUSA. Per desgràcia, altres no fan errades ortogràfiques per què res escriuen sobre els problemes dels veïns. No ens quedem amb allò que és accesori i mirem més el contingut d’ allò que és realment important, i que no és altra cosa que denunciar les mancances, els greuges i les discriminacions que les urbanitzacions patim des de fa massa anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment