Nou accident carretera d’ Alfou.

accident carretera alfou

Un cop més hem de fer-nos reso d’ un nou accident de trànsit a la carretera d’ Alfou. El dilluns cap a les 10 del matí un cotxe va sortir-se de la carretera i va bolcar al relliscar les rodes fruit de l’ humitat i la manca d’ adherència del paviment de la carretera.

No és el primer accident, ni serà l’ últim. però no ens cansarem de repetir que la carretera te moltes mancances, que cal garantir els límits de velocitat, que cal pintar les ratlles que la delimiten, que cal acabar amb les esllavissades de fang i terra que fan de la carretera una pista de patinar, i que cal reparar amb asfalt els marges que actualment sols estan ensementats. Algun dia hi haurà un accident greu, amb ferits o morts, i  ales hores tots correrem per posar-hi remei, però per a les persones ferides o que hagin mort, ja no hi haurà marxa enrere.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment