No van venir!!!!! Clan del Clàssic

Clan Classic 2015El dissabte 17 de gener, el Clan del Clàssic va organitzar una parada davant l’ Ajuntaments des de les 11 fins les 14:00h. Més de 45 cotxes es van aplegar a la concentració, i molt de públic va poder veure els cotxes in situ. La concentració formava part d’ un dels actes de les Festes Majors d’ hivern de Sant Antoni, i per això des de el Clan del Clàssic, que presideixo des de la seva fundació, no varem faltar com cada any a les Festes Majors. Altra cosa és que trobéssim a faltar la presència de l’ Alcaldessa o el Regidor de Cultura per preguntar-nos al menys com havia anat la cosa, o com a mínim, agrair-nos la participació. Nosaltres vàrem parar els plats amb el pobre pica- pica ofert per l’ ajuntament i recollir-ho tot en acabar. Entenc que com que potser no es tractava d’ una inauguració, ni un acte solemne on els protagonistes eren ells, no van considerar necessària la seva presencia, encara que sol fos per cortesia i bona educació. Potser la propera vegada ens haurem de repensar participar en un lloc on l’ Alcaldessa ni tan sols te el detall de passar-se per l’ activitat i veure-la. En fi, no hi ha vots que rascar, no m’ hi passo.

Ferran Calvera
President del Clan del Clàssic

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment