Cavalls per la carretera i de nit.

Cavalla PungolesCavalls sueltos per la carretera.Un veí de Les Pungoles ens envia aquesta foto que va prendre ell mateix des de el seu cotxe a la carretera que va a la urbanització. Com podeu veure, esta plovent, és de nit i per sort, el cavall va aparèixer en una recta, però l’ ensurt va ser gran i el perill de topar amb un animal tan gran, força real.

Sovint, al cap vespre, també a la carretera d’ Alfou, hem pogut veure cadells de vedella a les voreres de la carretera, fora dels camps electrificats. Cal que anem amb compte i extremem la prudència, caldria potser reclamar les granges i hípiques dels voltants que extremessin les mesures de seguretat amb el bestiar.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment