Columpis nous al parc de Can Sauleda.

columpis Can sauleda

Segueix la febre de les obres a SAV. Ara toquen uns gronxadors per a la canalla al parc de can Sauleda. Segurament no hi havia pressupost per fer-los abans i per això s’ estan col·locant ara que tenim a prop les eleccions. Sembla ser que l’ equip de govern de CiU i ERC han trobat al final de la legislatura un cofre ple d’ euros i que gràcies a aquests diners apareguts del no res, totes les obres es puguin fer i acabar a 5 mesos de les eleccions municipals. Deuen pensar-se que la gent som menors d’ edat o analfabets, per què si no, no s’ entén que pretenguin comprar el vot dels vilamajorins amb unes obres que tothom sap que ja eren necessàries fa 2 o 3 anys enrere.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment