Els veïns no podran dir la seva.

Mentre des de l’ Ajuntament es parla de participació i mà estesa als partits de l’ oposició, els fets demostren altra cosa. PUSA va preguntar al darrer Ple Municipal del 24 de setembre pel tema del punt d’ emergència de les Pungoles. El dia 3 d’ octubre es presentava una petició per tal que els veïns poguessin dir la seva sobre que calia fer. PUSA demanava fer una consulta entre els veïns amb les tres opcions possibles ( tancament del punt d emergència, trasllat o més control amb espai tancat o càmeres ). A dia d’ avui i després de 6 dies des que va publicar-se al diari 9 Nou la noticia del tancament definitiu del punt de reciclatge, per veu del regidor de medi ambient de Sant Antoni, seguim esperant resposta. No és de rebut que s’ ignori un partit que ha estat la força més votada a totes les urbanitzacions i que ha estat la segona força més votada a tot el municipi. Per nosaltres, el respecte, l educació i les formes entre partits és important. Ja ens vàrem assabantar del pacte CDC i ERC pels diaris, i ara tornem a fer de la política un acate de revenja i rancúnia. Quina pena!!!!

Punt Emergencia BM 2015

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment