Resum Assemblea de veïns d’ Alfou.

 

El passat dia 28 d’ abril, a les 19:30 h donava inici l’ AAVV corresponent al exercici comptable del 2016. Us fem un resum breu de la reunió, que va ser en termes generals molt plàcida.

Hi va assistir el regidor d’ ERC Jesús Lera en representació de l’ Ajuntament. Els temes tractats van ser bàsicament la futura recepció de la urbanització, el cost econòmic pels veïns que això implicaria, els actius en forma de pous, aqüífer subterrani, i parcel·les de l’ EUC, i el romanent o estalvi en el compte corrent de l’ Entitat. ( Uns 500.000 eur ).

La Junta va manifestar que en una futura negociació amb l’ ajuntament, ens caldria alguna mena d’ assessorament legal, per evitar una negociació en clara inferioritat, al menys des de la perspectiva legal. No hem d’ oblidar que l’ ajuntament disposa d’ equips i professionals que assessoraran al consistori a l’ hora d’establir les condicions de la negociació. ( Interventora, secretària, advocat, enginyer i arquitecte municipal ). Per tant nosaltres també haurem de buscar professionals que ens guiïn a l’ hora d’ adoptar acords un cop es negocii la recepció.

Va parlar-se també de la zona d’ aparcament a les pistes de pàdel, una mica de la seguretat i la possibilitat d’ una vigilància privada similar a la que hi ha a Can Miret. Sense més concreció.

Va explicar- se el pressupost del 2016, les despeses van ascendir a 572.000 eur, mentre que els ingressos van ser de 666.000. Aquí cabria incloure la part de la subvenció de l’ Ajuntament pendent i que és de 44.000 eur.

No podem donar-vos les dades d’ assistència i el comput de les votacions dels diferents ordres del dia per què la Junta no ens els han avançai, no obstant, van assistir una quarentena de veÏn que van aprovar amb molta majoria els diferents punt de l’ ordre del dia.

Comptes Alfou 2016

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment