Molta atenció i precaució a la carretera d’ Alfou.

Enagàs està enllestint ja la part de les obres que afectaven la carretera d’ Alfou a Sant Antoni, però ho està fent sense cap mesura de seguretat. Avui mateix, he passat amb el cotxe mentre l’ excavadora col·locava pedres enormes a poc més d’ un metre d’ on jo he passat. Tan sols 5 conus delimitaven la zona d’ obres sense cap senyal de perill, cap operari, cap agent de la policia local. Un moviment brusc de l’ excavadora i fàcilment una de les grans pedres podria caure just davant o sobre un vehicle que hi circulés. Es urgent que una patrulla de la policia local es personi al lloc de les obres i demani que es posin els mitjans necessaris per evitar qualsevol perill. PUSA ha enviat un correu demanant de manera immediata que es posin els mitjans per tal de que puguem circular amb seguretat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment