Un any per a les eleccions municipals 2015.

Urna copiaQueda poc més d’ un any per les eleccions municipals. Al proper mes de maig de 2015 els veïns de SAV decidirem quin govern volem per als propers 4 anys. Sembla que temes com la consulta del 9 de novembre, o unes possibles eleccions autonòmiques avançades monopolitzaran la vida política de Catalunya durant els propers mesos. El nostre partit, aliè a les qüestions politiques seguirà traçant el seu camí, fent propostes en clau municipal, vinculades a la gestió directe del veïns, fent xerrades sobre el cost de l’ aigua, la seguretat, el repartiment de les inversions al municipi o la modificació del reglament urbanístic per tal d’ adaptar-lo a les noves demandes de la ciutadania. Potser moltes forces apareguin a l’ escenari de la mà dels indignats o d’ altres sectors civils, per exemple PODEMOS, les CUP, o Ciutadans; però també sembla prou clar que forces com el PP o el PSC desapareixeran. Hi ha incògnites per resoldre, com per exemple si AIV i SI es presentaran o no, si ERC esgarraparà prous vots a CiU per tal de substituir-la al centre de l’ escenari polític de Vilamajor. Un any ple d’ incògnites que s’ aniran resolent a mesura que s’ apropi la data de les eleccions. Ara toca doncs un any ple de feina, on encara més, el PUSA ha de transmetre als veïns de les urbanitzacions la feina feta, les propostes presentades i el model futur que volem per Sant Antoni. Ens caldrà la vostra ajuda, el boca-orella que és la millor manera de fer arribar el nostre missatge, i ens caldrà la implicació de tots els veïns per tal que aconseguim treure un tercer regidor que ens doni la porta per entrar a governar, però això dependrà com sempre de vosaltres. Esperem comptar amb tots en aquests difícil període que tot just comença.

Moltes gràcies.

Ferran Calvera ( President del PUSA )

Comparteix

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment