Junta de seguretat a SAV.

Segons publica el diari digital Baixmontseny.info, aquesta setmana passada es va constituir la Junta de Seguretat del nostre municipi. El delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya, Fernando Brea, acompanyat del responsable de l’oficina del delegat Ferran Jiménez,van   participar en la constitució de la Junta Local de Seguretat de Sant Antoni de Vilamajor presidida per l’alcaldessa Maria Lluïsa Berdala, juntament amb en Francesc Félez, cap de mossos d’esquadra de la regió metropolitana Nord, el sotscap de mossos d’esquadra de la regió metropolitana Nord Rafael Puche, el cap de la policia local Francesc Vigara, el responsable de l’oficina del delegat Ferran Jiménez, el regidor de Governació i Serveis Josep Ginesta i la secretària Núria Fabregas. ( Baix montseny informa ).

Esperem que aquesta bona noticia sigui la primera d’ una sèrie de actuacions per millorar la seguretat d eles urbanitzacions i el poble. PUSA ja va demanar la constitució d’ un cos voluntari de Protecció Civil, la redacció de plans d’ emèrgències a les urbanitzacions i l’ establiment d eprotocols d’ actuació en cas d’ emergència.

Segons ens ha informat la Junta de Les Pungoles i Alfou, els plans d’ emergències d’ aquestes urbanitzacions s’ estan desenvolupant ja.

Estarem atents a que aquesta Junta no acabi en paper mullat com moltes d’ altres actuacions del consistori.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment