Acord per arranjar la carretera BV 5108.

Publicat a Baixmontseny.info.

Representants polítics de Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves i Samalús i Cardedeu s’han reunit a l’Ajuntament d’aquest darrer municipi amb representants de l’Oficina de Planificació i actuació en infraestructures de la Diputació de Barcelona i de l’empresa COPCISA per parlar de les obres de la millora integral de la carretera BV-5108 que uneix Cardedeu i Cànoves, tocant a l’ entrada est de Les Pungoles.

La trobada ha servit per planificar l’inici de les obres i les expropiacions i determinar les necessitats tècniques per a l’execució de l’obra (desviaments de l’obra, arranjament de camins zona rieral, enjardinament rotondes) així mateix també es van pactar els compromisos per part de cadascuna de les parts.

Darreres informacions publicades al diari El 9 Nou apunten a un ajornament de les obres per part de la Diputació a causa del desacord sobre les indemnitzacions al propietaris dels terrenys afectats.

Cal recalcar, com veureu en acta del darrer ple…que aquesta va ser una peticií que li va fer el Regidor Israel Sugrañes del PUSA al Sr. Pep Guardi…..que va contestar que no era cosa seva….i ara sí?? Rectificar és de savis i ho agraïm, si s’escolta.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment