Algú no diu la veritat.

Segons publicaven els diaris El 9 Nou i Baixmontseny.info, al proper PUOSC ( subvenció diputació per a obres municipals ), hi havia una partida per a finançar les obres d’ arranjament del camí de La Farinera, obres per import de 184.000 euros.

PUSA ha rebut aquesta setmana per part de l’ Ajuntament la petició que aquest farà a la Diutació de Barcelona on es recullen les obres per les que finalment es demanen les subvencions. la sorpresa ha estat majúscula al poder veure com no hi ha cap petició referida a l’ obra esmentada.

Arran de la resposta donada per el diari El 9 Nou, PUSA s’ ha posat en contacte amb l’ Ajuntament de Sant Antoni i amb la regidora de Sant Pere, Irene Bonilla per tal d’ aclarir el assumpte. Segons ens han informat, hi ha dos subvencions, una és la de la diputació ( PUOSC ) i l’ altra es d’ àmbit comarcal, tal com indica la resposta del diari. Per tant, podem afirmar que la subvenció per  al camí de la Farinera es tramitrà per via diferent, però que si que està inclosa en el cataleg de subvencions del 2013-2016.

Podem estar tranquils i tornar a respirar.

Comparteix

2 Responses

  1. En principi, el que publicava El9Nou era que el projecte del camí de la Farinera es presentava a la convocatòria, en cap cas es donava per fet que hi havia ja una partida en el PUOSC. Per altra part, l’obra té caràcter supramunicipal ja que afecta als municipis de Sant Antoni i Sant Pere i com a tal ha és el Consell Comarcal del Vallès Oriental qui fa la petició al PUOSC (que concedeix la Generalitat de Catalunya), per donar prioritat al projecte i per no comprometre altres ajudes que puguin rebre els dos municipis individualment. És per això que ni l’Ajuntament de Sant Antoni ni el de Sant Pere han inclós en la petició de subvenció del PUOSC l’obra de la Farinera.

  2. A ver si nuestro concejal GINESTA aclara a los vecinos algo,porque algo no coincide o no dicen la verdad.Tengo entendido que la vecina Ana Castillo ha presentado dos instancias a la Diputacion,para que envien copia ampliada de dichos proyectos e inversiones y asi poder conocerlos los vecinos.La Generalitat ha contestado a la Diputacion y la proxima semana,tendremos amplia informacion detallada de todo,dar las gracias a Ana como vecino de Can Vila por este gesto tan solidario en beneficio de los vecinos,solo animar a Ana a seguir así trabajando por nuestros barrios y rechazar ofertas muy generosas de CIU,PP,PSOE para ir de candidata numero uno,por sus listas.segun he leido en varios periodicos locales digitales.

    Pedir al Pusa Sant Antoni que pida al ayuntamiento las inversiones reales para el año 2013 para Can Vila.

    Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment