La conservació de les urbanitzacions es cosa de tots.

Podem demanar a l’ Ajuntament contenidors soterrats, més i millor neteja de les zones on estan ubicats els contenidors, i moltes altres accions per conservar en bon estat els carrers de les nostres urbanitzacions; però també hem de posar de la nostra part. Si nosaltres mateixos que vivim a la urbanització no tenim cura de la seva netedat i conservació, totes les denúncies i accions encaminades a resoldre aquest problema no serviran de res.
No pot ser que es deixin centenars de ampolles de cava fora dels contenidors, ni restes de cotxes tirats sense cap sentit, tal com ha denunciat el blog Les Pungoles opina i viu.

Tots fem urbanització.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment