Instància a l’ Ajuntament de Cardedeu pels sots a l’ entrada a Les Pungoles.

L’ Israel Sugranyes regidor del PUSA per Les Pungoles continua treballant per conseguir millores en les deficiències en les infrastructures. Després de la lluita per totes les vies, per conseguir la retirada dels contenidors a l’entrada de Les Pungoles anteriorment ubicats a l’entrada des de la carretera de Cànoves, ara s’han volcat en sol.lucionar el problema dels sots en l’asfalt del mateix accés, que pertany al municipi de Cardedeu, i conforme avancen els dies suposen un problema més greu. Aquest dijous es van personar a al’ajuntament per obrir, la instància que us adjuntem, sol.licitant la seva reparació. ( noticia de Les Pungoles Opina )

Gràcies Israel per la gestió feta.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment