Pregunta per les obres del gas ciutat i el tema de l’ antena.

PLe Juliol 2015

Jordi Sibina, regidor per Can Miret, pregunta per les obres de canalització del gas ciutat i altres temes d’ interès.

Untitled from PUSA on Vimeo.

Comparteix

2 Responses

    • Ja sabem que els regidors de Sant Antoni de Vilamajor ho son de tot el municipi, però des de PUSA sempre hem volgut que totes les urbanitzacions si sentin representades.El Cap de llista del PUSA és d’ Alfou, el número 2 de les llistes és de les Pungoles i el 3 és veí de Can Miret, i siseguissim la llista amb la que ens varem presentar a les eleccions també hi trobaries gent de Can Vila. PUSA sempre ha volgut que les diferents urbanitzacions tinguessin veu dins l’ ajuntament, per això quan diem el nostre regidor per les Pungoles o can Miret el que volem traslladar és que ells son els representants del veïns a aquelles urbanitzacions, que son la seva veu. No crec que calgui ser gaire intel·ligent per entendre-ho. Altra cosa és que sistemàticament l’ únic afany que mou els teus comentaris sigui el de menysprear la nostra feina.
      Edstas en el teu dret, es clar, però la crítica per la crítica demostra que et manca absoluta imparcialitat i objectivitat en els teus comentaris. Ja t’ hem manifestat la nostra voluntat de veure’ns i parlar d’ allò que no t’ agrada del PUSA, més tenint en compte que vas escriure que ens havies votat. Tens el nostre correu i telèfon, i esterem encantats de reunir-nos i explicar-te la nostra feina. Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment