Pressupostos Participatius 2017.

Després que els partits representats a l’ Ajuntament de SAV haguessin presentat des de l’ any passat nombroses iniciatives per tal de fer que els veïns puguin donar la seva opinió respecte a les inversions a fer al municipi, l’ equip de govern ha iniciat un primer pas per tal de fer realitat aquest objectiu. Per primera vegada a la història, el 25% del pressupost destinat a inversions serà decidit pels veïns que vulguin participar-hi. Estem parlant de 100.000 euros a gastar en allò que els nostres conciutadans decideixin.

presupostos-participacio-2017

Volem aclartir que la consulta demanarà als veïns que diguin quina obra, servei o millora proposen, la que tingui més suport i sigui realitzable des del punt de vista urbanístic i tècnic, serà la que finalment s’ executarà.

L’ Ajuntament ja ha fixat 5 inversions que s’ executaran un cop aprovat el pressupost de l’ any vinent ( Ple de Nov de 2016 ) i que son:

Adequació de les piscines municipals, reforçament enllumenat públic, desenvolupar el projecte de viles florides, renovació de les voreres, remodelació i adequació dels equipaments municipals de les Pungoles.

Totes aquestes obres ja estan previstes, per tan el dia que es faci la consulta als veïns, haureu de fer altres propostes diferents de les mencionades anteriorment.

PUSA demanarà als veïns de les urbanitzacions que participin de manera massiva i que les propostes fetes siguin sobre problemes de les urbanitzacions. PUSA està estudiant una relació de propostes que us presentarem per que si ho estimeu adient, entre tots les demanem.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment