PUSA a TV3.

Ahir dia 6 de juny, a l’ informatiu TV3 Comarques es van fer reso dels resultats del nostre partit a les eleccions de Sant Antoni.

Podeu veure la noticia al següent enllaç:

http://www.tv3.cat/videos/3562990/Telenoticies-comarques—Barcelona ( minut 14:22 )

Volem manifestar que PUSA és un partit que defensa els interessos de la gent que viu a les urbanitzacions, però això no vol dir que no ens preocupin les mancances i els problemes del poble de Sant Antoni. Molts de nosaltres portem els fills a l’ escola del poble, i fem vida al poble, comprant als seus comerços, treballant a les seves botigues o participant de les seves activitats. Molts del veïns de les urbanitzacions tenim família al mateix poble. El nostre cap de llista per posar un exemple, es membre de l’ Ampa del Joan Casas.

Defensar els drets i interessos de les urbanitzacions no vol dir despreocupar-se dels problemes comuns de tots els vilamajorins. Això seria com dir que CiU únicament defensarà els interessos de la gent que els ha votat.

Si el PUSA ha tingut éxit és precisament per que fins ara ningú ha governat per a tots els vilamajorins, oblidant-se del 40% dels veïns que viuen fora del nucli urbà. Siusplau no fem demagògia.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment