Desperfectes de la ventada de dissabte dia 21 a les urbanitzacions i núcli.

La matinada de dissabte, a les 22:00h, la regidoria de Governació i Seguretat Ciutadana va rebre avís de VenCat a la zona del Montseny. Immediatament, i mitjançant el grup de whatsapp d’ emergències es van activar els diferents cossos: Bombers, Protecció Civil i Policia Local. La policia va ser reforçada amb el Sergent i es van fer dos patrulles, una al poble i l’ altre a les urbanitzacions.

Els danys del vendaval es van deixar notar especialment a la fira de nadal, on les carpes van volar i va donar molta feina recollir-les per evitar danys majors. La benzinera de Can Mora va rebre danys i van caure plaques del sota sostre. Teulades, arbres, postes de llum, etc van caure o es van malmetre. Els vents van arribar fins el 172 km per hora, una xifra molt elevada i que va perdurar fins les 2:00h de la matinada.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment