Mort Esteve Mas i Roca, ex-alcalde de SAV.

Avui, al matí, segons  ha informat el diari digital Baixmontseny.info, ha mort en accident de trànsit el que fou alcalde de Sant Antoni de Vilamajor a l’ any 1995.

PUSA vol retra-li el darrer homenatge i mostrar el seu respecte i condol als seus familiars.

Mas i Roca alcalde

Comparteix

1 Response

  1. Aquest mati hem estat de costat a la Engruna ell prenent el se tallat i jo el meu cafè amb llet ,em estat parlant de la excursió dels socis que es farà el 12 de Desembre ,també de la loteria del Casal ,de política etc. i després li he dit a deu fins un altre dia i ell m’ha respost a deu fins un altre ens hem mirat i ja no ens veurem mes .
    el meu condol a la família i als seus amics i a tothom qui senti la seva mort .
    Montserrat Prat Gibert 4-11-2015 Dimecres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment