Una revetlla amb garanties.

Després de fer algunes trucades i havent parlat amb el Sergent de la policia local i amb el cap dels bombers voluntaris, us podem explicar com està l’ operatiu per la revetlla de Sant Joan.

Avui fins les 20:00 hi haurà dos agents al torn de tarda, a aquesta hora i fins que duri la flama del canigó, tindrem el reforç del propi sergent. Durant el torn de nit i fins les 8:00h de dissabte es reforçarà el dispositiu amb un agent mes, per tant hi haurà 3 agents tota la nit disponibles.
En quant als bombers voluntaris de Vilamajor, avui i fins demà al mati hi haurà 5 bombers al parc, que demà seran substituits per tres que s’ incorporaran per fer un altra guàrdia de 24 hores. Així mateix els ADF i protecció civil  formaran part d’ aquest dispositiu amb els dos vehicles que tenen.
Esperem que tinguin poca feina.

image3

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment