Pintant els passos elevats a Alfou.

Passos vianants deteriorats

Fa uns dies que la brigada d’ operaris d’ Alfou està pintant la senyalització dels passos elevats, però no hem vist que la iniciativa s’ hagi estès també als passos zebra de la urbanització. N’ hi han forces completament esborrats i caldria una actuació prioritària en aquest sentit. Això és un altre dels inconvenients de tenir-nos ho que fer tot nosaltres. Mentre al poble el manteniment dels carres, voreres, asfaltat és una feina de l’ ajuntament, a les urbanitzacions l’ hem de fer els veïns, esperem que aquest cop la Pintant pasos zebraJunta acabi el que ha començat, i que pinti tots els passos elevats i els de zebra i no acabi succint com en el tema dels fanals, que des de fa més de 8 anys encara remena, tenint tres models de fanals a la urbanització a dia d’ avui.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment