Ha mort Jaume Rodes.

Jaume RodesEl pintor badaloní Jaume Rodes, que havia estat a més de gran pintor, jutge de pau de Sant Antoni de Vilamajor, ens va deixar el dia 26 de Desembre després d’ una llarga malaltia. Va ser un dels fundadors del centre d’ Art de la Rectoria de Sant Pere on també va donar classes de pintura i on tenia el seu estudi. Un pintor de renom, i una excel·lent persona.

La seva obra va sobrepassar les nostres fronteres, exposant a Espanya, Itàlia, França i el Japó. Estem davant una persona que va donar renom al nostre poble.

Jaume Rodes no ha mort per què ell seguirà pervivint en la seva obra pictòrica, el seu llegat és la seva herència a tots els vilamajorins i a tota la gent amb sensibilitat per l’ art. Gràcies Jaume per haver-te pogut conèixer, encara que sols a estones de xerrades al Sui o al Vilamajor.
Descansa en pau, Jaume.

Ferran Calvera

Comparteix

1 Response

  1. Mestre, et trovo a faltar… Les teves pinceladas dolces, q donaven qualitat als meus quadres. Et recordaré siempre. Aurora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment