Nou intent d’ ocupació a Alfou.

Ahir al vespre ( 16 d’ agost ) un vehicle rondava els voltants d’ una casa propietat d’ un banc al C/Narcís. Els veïns van començar a sospitar de seguida. Al poc temps, sorolls provinents de la casa van acabar d’ alertar els veïns que van avisar a la policia local i mossos. Quan van arribar, els okupes havien fugit, però la policia va poder constatar com la porta principal de la casa havia estat trencada. Al voltant de les 24:00h de nou els veïns van avisar a la policia per que se sentien sorolls , però en aquest cas, va ser una falsa alarma, ja que es tractava d’ un dels vigilants de l’ empresa d’ alarmes que te la casa. Ens consta que el sistema de seguretat va poder fer fotos de l’ intrussió i que l’ alarma va posar sobre avís la policia.

Els veïns s’ han endut un bon ensurt, però l’ angoixa persisteix entre la gent que vivim a les urbanitzacions. Pungoles i Alfou son les urbanitzacions que més pateixen aquest problema, per això, un grup de veïns de les dues urbanitzacions ens hem ajuntat per demanar a l’ ajuntament més mesures i ajuda per seguir fent de les urbanitzacions un lloc on valgui la pena viure. PUSA va presentar fa 3 mesos un protocol d’ actuació davant les ocupacions i va demanar la creació d’ una comissió entre tots els partits per tal de buscar fórmules que evitin que les nostres urbanitzacions acabin convertint-se en un mal son per a tots.

Okupes carrer Narcís

Comparteix

1 Response

 1. Bona tarda,
  Ens agradaria poder parlar amb vosaltres.
  Nosaltres vivim en una urbanització del Baix Llobregat en el terme de Pallejà.
  Hem fundat un partit polític SOM FONTPINEDA, hi estem lluitan des de fa temps en contra de les okupacions i els robatoris.

  El meu telèfon és el 609 347 083 .

  Gràcies

  Montse Rodrigálvarez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment