Can Miret ha estat recepcionada? Doncs no ho sembla.

Carrers asfaltats GironaA la foto podeu veure la vorera del carrer Girona amb Vilardell, com veieu, malgrat la parcel·la no ha estat urbanitzada, si s’ han fet les voreres. Aquesta situació que es dona a totes les zones del poble encara no edificades, sembla que no te la seva translació a la urbanització de Can Miret, urbanització que per altra banda ja ha estat des de fa anys recepcionada.

carrers no asfaltats Can MiretPer contra a aquesta foto del C/ Sant Llorenç de la urbanització Can Miret, la parcel·la no edificada no te feta la vorera. Des de PUSA no entenem el perquè d’ aquesta diferent concepció dels serveis entre uns i altres veïns. Can Miret i els seus veïns van pagar les obres d’ urbanització per tal que l’ ajuntament es fes càrrec de tots els serveis, incloent-hi les voreres. Sembla ser que com que els veïns de Can Miret no viuen al poble, no tenen els mateixos drets que els del poble.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment