Primera reunió Ajuntament-grups municipals: tema construccions auxiliars.

 

Cobertes ilegals1El passat dia 10 d’ abril, el nostre grup municipal, juntament amb CiU, SI, i AIV va tenir la primera reunió per tal d’ estudiar com modificar la normativa urbanística per tal de donar cobertura legal a les construccions auxiliars a les urbanitzacions. Com ja varem informar fa unes setmanes :

//pusa.cat/2013/11/cobertes-ilegals-a-les-urbanitzacions-cal-normalitzar-les/

el nostre partit entén que el fet que les vivendes de les urbanitzacions hagin passat de ser segones residencies, a vivendes habituals ha fet que molts veïns. per la manca d’ espai als seus garatges, hagin hagut de fer construccions auxiliars per donar aixopluc als seus vehicles. PUSA no pretén donar plena llibertat per a la construcció de tot tipus , però si que creiem que s’ ha de donar resposta a les noves demandes dels veïns, dintre sempre d’ uns límits, tal com:

-Construccions auxiliars de dimensions raonables.

– Amb finalitats i usos concrets.

– Fetes amb materials de qualitat, no permanents.

-Que no impliquin obres estructurals.

Hem de dir que l’ equip de govern va entendre perfectament que els temps han canviat i que cal donar una resposta satisfactòria als veïns que tenen aquesta problemàtica. L’ equip de govern, encapçalat per l’ Alcaldessa i el regidor d’ obres van mostrar-se d’ acord amb la proposta presentada al seu dia pel PUSA, i la primera reunió mantinguda per tractar aquest tema ha estat molt profitosa. Agraïm el nou tarannà que des de l’ Ajuntament s’ està produint en els darrers mesos, intentant avançar i trobar solucions a les demandes dels veïns que vivim a les urbanitzacions. Naturalment, ens agradaria que els acords fossin més nombrosos, però en qualsevol cas és un bon punt d’ inici per arribar a nous acords que beneficiïn a tots els ciutadans de vilamajor.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment