Brigada per reparar la mà de Les Pungoles.

Tal com varem anunciar aquí, i al blog Les Pungoles Opina i Viu el passat divendres 25 de maig, la gent del PUSA i tots els veïns que ho van desitjar varem juntar-nos per tal de rentar la cara a l’ emblema de Les Pungoles.

L’ actuació va ser un encert com podeu veure a les fotografies. De fet amb poc més d’ un hora de feina la nostra ja fèia un altra cara. PUSA  procurarà seguint  impulsant actuacions reals, tangibles i que beneficien a tots els veïns. La feina política no sols ha de consistir en propostes, esmenes i interpel·lacions als grups polítics de govern, que també son força importants. Hi ha l’ altra cara de la política tal com l’ entenem des de PUSA, que parteix de la base d’ intentar fer coses pel poble , que quedin, que es recordin. Us agraïm a tots els haver participat i haver-nos donat aquells copets a l’ esquena que tant ajuden a l’ hora de seguir treballant.

Gràcies.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment