La veu de les Entitats. Radio Vilamajor.

La veu de les entitatsEl passat dia 13 de Juny el programa de la radio de Vilamajor, “la veu de les Entitats” va iniciar una nova etapa de la mà de Ramon Escarrà i que portarà aquest programa per primera vegada a les urbanitzacions. La primera d’ aquestes ” desconnexions” a les urbanitzacions va ser el programa que es va fer sobre Can Miret, amb el President de l’ AAVV, Joan Dalmau.

El proper programa està previst fer-lo el proper dia 11 de juliol a les Pungoles, on s’ entrevistarà a la veïna més vella de les Pungoles i a la Presidenta de l’ AAVV, Mar Rabassa.

Ja entrat el mes d’ agost, la veu de les Entitats es desplaçarà a Alfou, amb la presència com a convidat, del nostre portaveu a l’ Ajuntament, en Ferran Calvera.

Una bona iniciativa que des del PUSA valorem molt positivament i que va clarament en la direcció que PUSA sempre ha defensat, i que no es altre que apropar la cultura, l’ esport i la participació a tots els veïns, incloent-hi els que vivim a les urbanitzacions.

Ignorem si també Can Vila serà protagonista el següent mes, ja que ara per ara no està anunciat al web de la radio.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment