Els incendis ens preocupen.

image2Des de PUSA, volem informar-vos que el tema dels incendis ens preocupa força i que estem treballant per tal que totes les parcel·les abandonades i sense manteniment siguin netejades.

Fa un any va demanar-se a la Junta d’ Alfou l’ elaboració d’ un Pla d’ Incendis, aquest pla ja està enllestit i ara està als bombers per la seva avaluació tècnica. Tanmateix, ja a començaments del mandat es va demanar el mateix a la Junta de Les Pungoles. En aquests sentit hem presentat una instància a l’ ajuntament demanant una relació de parcel·les en estat de deixadesa, de totes i cada una de les urbanitzacions per tal que l’ ajuntament insti als seus propietaris a netejar-les, o en el seu cas a fer-ho el mateix ajuntament a costa dels propietaris.

De moment, hem d’ extremar la precaució i la vigilància.

Sabem que l’ajuntament ha iniciat expedients a varis propietaris, però hem de garantir que abans que la caló faci encara més perilloses les parcel·les plenes de matolls, l’ ajuntament ha pogut executar la neteja de manera forçosa.

Plans d’ evacuació a les urbanitzacions de Sant Pere.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment