Encariment del rebut de l’ aigua SOREA. Puja més del 100%

Sorea rebut 2014Una veïna del C/ Ginesta ens va fer arribar la queixa sobre l’ augment desproporcionat del preu del concepte de la factura anomenat “Quota de Servei ” i que va passar de ser de 5,65 euros mes, a 12,03 euros cada mes a partir de novembre. Això suposa un increment de més del 100%.

Hem preguntat directament a Sorea per aquest augment i la resposta ha estat la que us transcrivim tot seguit: ”

Bon dia Sr.Calvera,

Referent a la seva consulta, l’informem que en data 08/11/13 , la Comissió de preus de Catalunya va aprovar el canvi de tarifes de la urbanització de Sant Julià d’Alfou, aplicant un increment a la quota fixa de servei.”

PUSA no pot entendre que s’ autoritzi un augment com aquest que implicarà que cada trimestre, i sols per aquest concepte la factura passi de 16,95 euros a 36,09 euros. Tan mateix hem remés a la Junta d’ Alfou la corresponent denúncia per tal que demani explicacions a la companyia. Fa menys d’ un any, es va signar un nou conveni entre la EUC i Sorea per tal de mantenir els preus vigents el 2012.

Com sempre us informarem tan bon punt rebem noves dades. 

Sorea – Sant Celoni

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment