PUSA vota si al pressupostos municipals del 2014.

Comparativa presupost 2014Ja en el darrer Ple de novembre l’ equip de govern va donar la seva conformitat a les dues mocions presentades pel PUSA que tenien per objecte millorar el finançament de les urbanitzacions i la connectivitat de l’ ADSL.

En el Ple de dijous dia 19, PUSA va demanar que els pressupostos del 2014 incloguessin una partida de fins a 200.000 euros en concepte de subvencions per a les urbanitzacions, amb un topall no inferior als 150.000 euros. L’ Ajuntament ha decidit que la retallada del 10% que les subvencions a les urbanitzacions acordada durant la legislatura anterior fos corregida, i per tan suprimida, el que vol dir que aquest any, la subvenció augmentarà un 10%.  A més a més l’ Alcaldessa, ens ha garantit que si hi ha marge pressupostari intentarà que aquest augment sigui superior al inicialment pressupostat, intentant satisfer les nostres demandes de millor finançament. Actualment, les subvencions a Alfou i a Les Pungoles ascendeixen a 145.000 euros. Davant la postura de l’ equip de govern, PUSA ha volgut donar-los confiança i votar favorablement els pressupostos.

D’ altra banda, el nostre partit ha ofert la possibilitat de vendre algun dels locals municipals que actualment no tenen un ús regular o que poden fer-se en altres de característiques similars. Hem proposat la venda de locals com La Sala, l’ antic edifici de correus  o el Patronat, ja que el cost del seu manteniment és una feixuga càrrega per a les arques públiques.

Comparteix

2 Responses

 1. ADSL – INTERNET

  És totalment inacceptable la connexió a internet que tenim, i també la cobertura dels telèfons mòbils.
  En dos anys he canviat de companyia (pagant les diferents penalitzacions), per mirar de tenir un internet en condicions. Movistar, Orange, Jazztel…… només em queda provar Vodafone, però tampoc crec que funcioni.

  Què hem de fer per solucionar aquest problema? No és només un tema d’oci, actualment ens cal tenir accés a internet per diferents motius (treballs escolars, gestions online).

  No sé si tots els veïns ens trobem en la mateixa situació. Potser depèn d’on estem ubicats. Nosaltres vivim al carrer Olivera de Sant Julià d’Alfou.

  Algú de vosaltres ha trobat solució a aquest problema?

  Gràcies i salutacions

  • Doncs hi ha entrada una moció del PUSA per demanar que es solucioni el problema, la moció va ser aprobada a finals del 2013, estem esperant una resposta de la regidora de comunicació per tal que ens digui quiena feina han fet per possar fil a l’ agulla en aquest tema. Jo tinc el mateix problema que tu, de fet som veïns, ja que jo visc al c/ Magnòlia.
   Us informarem dels progressos que es produeixin.
   Ferran Calvera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment