Moció per a la regeneració política a SAV.

Mocio regeneracio politicaMalgrat ser un partit, PUSA entèn que qui ha de governar les properes eleccions ha de ser el partit als que els veïns de Sant Antoni de Vilamajor hagin donat majoritàriament el seu vot. Sabem perfectament que PUSA no serà mai el partit més votat al nostre municipi, però malgrat la moció que hem presentat, ens perjudica clarament, hem preferit ser conseqüents amb els nostres ppostulats democràtics i presentar la proposta de respecte a la llista més votada. Aquí teniu el texte íntegre de la moció.

Moció per la regeneració pública de la política a SAV.

La política i els politics han estat darrerament objecte d’ un desprestigi i descrèdit creixent, sovint per manca de credibilitat, maneres de fer poc transparents i manca de democràcia en el seu funcionament. Pactes contra natura, transfuguisme, corrupció i nepotisme han eixamplat la distància que separa els politics dels seus electors.

Per tal que els veïns de Sant Antoni de Vilamajor recuperin l’ estimació, respecte i la confiança en vers aquests, demanem s’ aprovin les següents mesures:

1º Que tots els grups municipals amb representació a l’ Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor es comprometin a acceptar que la candidatura més votada a les eleccions sigui aquella que formi govern municipal , ja sigui donant suport en la votació d’ investidura al candidat a alcalde de la llista amb més votat, o no votant en contra.

2º Que tots els partits amb representació municipal, es comprometin a no pactar ni formar govern amb regidors que hagin abandonat les formacions polítiques per les que es van presentar i escollir a les eleccions municipals.

3º Que tots els regidors escollits a les eleccions municipals es comprometin a deixar l’ acta que els designa com a tals, en cas que abandonin el partit o grup polític pel que varen presentar-se.

4º Que cap regidor pugui presidir o formar part dels òrgans de direcció d’ entitats o associacions amb seu al municipi de Vilamajor, ni tampoc els seus familiars directes fins el segon grau directe o coi·lateral.

Malauradament cap formació politica va voler donar suport a la moció del PUSA, sent rebutjada per 10 vots en contra i dos a favor.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment