Gooool!!!!!! de CiU, CDC, PDC, PDECat o com es digui ara.

sav-nov-2016Ja ens temíem que s’ apuntarien unes quantes medalles a costa nostra els de CDC/CiU/PDC/PDECat o com es facin dir a dia d’ avui. Però el que han fet aquesta vegada ha estat suprem, magnífic i apoteòsic. Han posat el seu escrit de PDECat apuntant-se 20 projectes municipals com si Convergència, la de sempre, ho hagués fet tot soleta, inclús han tingut la barra d’ apuntar-se obres i projectes de regidories en mans d’ ERC.

Pel que fa a nosaltres, s’ han volgut penjar el mèrit de les càmeres de vigilància, la recepció de les Pungoles, l’ oficina d’ atenció al ciutadà a Alfou i la retransmissió dels plens en directe. Totes elles propostes fetes des de fa mesos pel PUSA, i que com la de les càmeres, fa 6 mesos era titllada com una proposta inviable i absurda segons l’ alcaldessa. Ara s’ ha convertit en el gran descobriment de la regidora-alcaldessa plenipotenciària de tots els departaments. ( Alcaldessa, regidora de serveis socials, governació, etz.)

Caldria demanar explicacions a ERC de quina feina fan a l’ ajuntament, per què veient l’ escrit del SAV, sembla que no peguin un pal a l’ aigua. Mentre ells parlen de temes de país, uns altres sembla que fan la feina. Es clar que quan un renuncia a poder ser alcalde tenint els vots, et trobes el que et trobes.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment