Les Pungoles diuen si a la recepció.

foto-aavv-pungoles-2016Amb un nombre d’ uns 130 propietaris va començar el passat dissabte a les 10:20 del matí l’ Assemblea de veïns de les Pungoles. De l’ordre del dia fixat hi havien uns més importants que altres. Concretament el punt 5 relatiu a la venda o cessió a l’ ajuntament de les parcel-les propietat de l’ EUC, i el 7è que tractava sobre la dissolució de l’ Entitat i nomenament d’ una junta liquidadora com a pas previ per a la recepció.

El divendres dia 16, un grup de veïns organitzaven al restaurant de Can Miret una reunió per esvair dubtes. A aquesta reunió hi van ser convidats l’ Associació de Veïns, el President de l’ Entitat ( Gerard Lòpez) i un representant del PUSA. Finalment, cap representant de l’ AAVV ni de l’ EUC van assistir i la reunió va servir per plantejar dubtes i preguntes a fer per a l’ Assemblea del dia següent.

Els dubtes plantejats van ser:

1- Qui formarà part de la Junta Liquidadora? Fins quan estarà en vigor?

2- Perquè els veïns han de seguir pagant les quotes a l’ Entitat si aquesta s’ha dissolt. Quin argument legal permet fer-ho?

3-Cuàntes parcel-les de l’ EUC hi ha i com es vendran. És la millor forma d’ obtenir un bon preu la subhasta pública? Si ho cedim a l’ ajuntament per a obres d’ urbanització com es tasaran les finques?

4-Com pot acceptar-se la dissolució de l’ Entitat si SAV no té encara un projecte d’ obres amb el cost de les reformes i millores a fer a la urbanització?

5- Quin benefici tindrà la urbanització pel que fa a les obres, de l’ explotació dels 5 pous d’ aigües subterrànies?

6- Qui pagarà la part de les obres de les finques embargades o propietat dels bancs?

Cap d’ aquestes preguntes va aclarir-se durant l’ Assemblea, i els veïns van votar sense tenir tota la informació, sense cap transparència ni cap dada concreta. Al final els veïns van optar pel mal menor, cansats de una situació que es prolonga des de fa més de 40 anys de deixadesa per part de l’ ajuntament. Un cop més, allò que no van invertir a les Pungoles durant desenes d’ anys, ho hauran de pagar els veïns.

I la pregunta que caldria fer-se és: ¿ No te l’ ajuntament de SAV un deute econòmic i moral amb els veïns per aquesta deixadesa absoluta en vers les seves obligacions? Que se n’ ha fet dels milers d’ euros en impostos que hem avocat a l’ Ajuntament sense rebre mai cap contrapartida?

PUSA, no ha tirat la tovallola en aquest tema, i exigirem a l’ Ajuntament la seva part en el cost de les obres de millora. Perquè no pot ser que sempre, qui acabi pagant la mala gestió i la inactivitat pública siguin els veïns.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment