Diàleg i mà estesa per part de CiU?

Qui es l' oposició CDC

Ja han passat més de dos mesos des de les eleccions del 24 de maig i tal i com vàrem dir, des del PUSA no es va fer cap retret a Convergència en torn les negociacions dutes a terme entre CDC i ERC, més aviat al contrari, vàrem agrair a l’Alcaldessa que ens digués clarament que no tenien cap intenció de pactar amb nosaltres i que fossin clars a l’hora de posar les cartes sobre la taula, sense mentides ni enganys.

Entenem que des del dia 24 ja ha passat prou temps com per iniciar una nova etapa de col·laboració i per aquesta raó no vàrem voler recórrer el Ple de Constitució de l’Ajuntament que CanVi va denunciar davant la Junta Electoral i que PUSA no va voler subscriure, ni tampoc vàrem publicar res respecte de l’augment de sous de l’equip de govern, més del doble respecte del 2011, perquè enteníem que fer-ho en res contribuiria a construir un ambient de col·laboració entre els nostres partits que beneficiés a tots els veïns i veïnes de les urbanitzacions, ni tampoc hem fet escarni dels horaris dels darrers dos plens, que van fer-se a les 08:00 i 08:30 del maí, tenint que demanar festa a la feina per poder assistir-hi. Per això, ens ha sorprès molt negativament l’aparició a la revista de Convergència d’ahir, on CDC atacava a tort i a dret el nostre partit, titllant-nos de demagògs, vistimistes, sarcastics i sense respecte als veïns, per acabar dient a manera de conclusió, que CDC és un partit que aposta pel diàleg i defuja la confrontació. Fer aquesta afirmació després de la riuada d’ insults i menyspreus al nostre partit, no deixa de ser contradictori.

Tampoc entenem que la moció presentada pel PUSA el divendres dia 24 s’ hagi rebutjat. Per tant no podrà ser discutida al Ple del 30 de juliol. L’ equip de govern va  al·legar que va presentar-se divendres enlloc de dijous, malgrat en lloc, el reglament orgànic estableix limits temporals per a la presentació de les mocions.

Pensem que CDC ens passa factura per haver defensat els veïns de Les Pungoles en el tema de l’antena, ja que ells creuen que tota col·laboració des de loposició passa per la submissió i el silenci davant les actuacions incorrectes del govern. “Si et portes bé, pactarem.”

Amb escrits com aquest, dir que es vol diàleg i construir ponts resulta difícil de creure, més quan els retrets en cap cas anaven adreçats a CDC si no a ERC i la seva conducta durant les negociacions. En fi, prenem nota.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment