Els Webs dels Partits a Vilamajor.( El PP ) 1a.part.

PP SAVEl web local del PP a Sant Antoni de Vilamajor te com a ultima entrada al seu web una noticia del 24 d’ abril del 2013, tot just fa 4 mesos i dues setmanes. No es fa cap menció a la marxa de la nova Presidenta del PP a SAV a PxC, ni tampoc a cap altra noticia municipal en aquests quasi 5 mesos des de l’ última noticia publicada. No es de rebut que els partits d’ àmbit estatal o Autonòmics deixin de banda de manera descarada la gent que els van votar en els municipis on es van presentar, no es de rebut que a causa de la marxa del seu regidor al grup de no adscrits, hagin deixat orfes els veotants del PP a Sant Antoni de Vilamajor. De totes maneres, el que es més trist es que la ciutadania no te en compte aquests agravis a l’ hora de votar, i sovint tan és que es faci feina com si no. Per un grapat d’ electors, el que compte son els liders en majúscules, els que viuen a Madrid o a Barcelona, les sigles y poca cosa més. De segur, a poc més d’ uns mesos de les properes eleccions municipals, aquestes webs fantasmes tornaran a tenir vida per tal d’ esgarrapar un grapadet de vots.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment