La Diada a terres gironines.

Diada 11 set 2013

Aquest dimecres 11 de Setembre ha estat molt especial per la gent que representem al PUSA a l’Ajuntament. Tant jo, com a President del partit, com l’ Israel i el Jesús varem assistir en diferents trams a la via catalana per la Independència. Ja sabeu que PUSA no és un partit identificat amb cap ideologia, però la gent que en formem part,naturalment en tenim. De la mateixa manera que el José Maria ,gran amic ,no és independentista altres si que pensem i volem la independència. PUSA en temes tan importants no vol defugir la seva responsabilitat, i per això hem participat en aquesta demanda de tot un poble.

Jo, ho vaig fer amb 4 autocars més que varen sortir de SAV cap a la Junquera. Va ser un dia que recordarem tots plegats, per l’ emotiu de l’ acte. De ben segur que l’ Israel, el Jesús i la resta d’ amics de Sant Antoni algun dia ho explicarem als nostres fills i nets. Hem de remarcar l’ extraordinària organització de l’ ANC de Vilamajor, un 10 per a ells, i la nostra admiració. Esperem que ara els politics no ens fallin i portin a terme aquest anhel de llibertat. Felicitats a tots en nom del PUSA.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment