Informe econòmic de SAV: 1ª Part.

deute ajuntament VO

Sant Antoni de Vilamajor es un Ajuntament sanejat, el deute que tenia el 2012 era de poc més de 800.000 euros, és a dir un 20% del total del seu pressupost. Amb una població de 5.700 habitants, el deute de cada vilamajorí era de 141 euros. ( dades publicades al diari el 9 nou )

Altres ajuntaments veïns no estan tan sanejats, així el de Cardedeu te un deute de 600 euros per habitant, 219 els de Llinars, i 467 els de  Sant Pere. A Santa Maria de Palautordera el deute es menor, 134 euros i a Cànoves de 50. ( dades del 2012)

Al nostre partit, el PUSA, considerem que el sanejament dels comptes de SAV te una relació directa amb l’ existència de dues importants urbanitzacions que a dia d’ avui son gestionades amb recursos privats, per tant l’ Ajuntament de SAV rep uns ingressos de uns 900.000 euros anuals nets per part d’ aquestes urbanitzacions que no tenen contrapartida en forma de despesa per part de l’ Ajuntament. PUSA valora positivament aquesta dada, però entén que fora just que l’ Ajuntament aprofités aquesta conjuntura per invertir més a les urbanitzacions.

D’ altra banda, i com veurem a la propera part, les despeses de personal a sou a l’ Ajuntament de SAV s’ han anat disparant amb els anys, així com les despeses fixes pel manteniment d’ edificis i serveis nous. Però no avancem capítols. Això serà a la propera part.

Comparteix

1 Response

  1. Entre tots, hem d’aconseguir que l’Ajuntament destini més despesa del seu pressupost a les urbanitzacions 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment