Mocions presentades pel PUSA al Ple del dia 30 de maig.

PUSA presentarà 3 mocions per a debatre al Ple del dia 30 d’ aquest mes. Una moció versarà sobre els desnonaments, un altra sobre l’ espoli fiscal a les urbanitzacions i una tercera per tal de dotar-nos d’ una normativa objectiva que reguli la contractació de personal a l’ Ajuntament.

Hem redactat les mocions conjuntament amb el  moviment d’ indignats de Vilamajor i esperem sumar a la iniciativa a les restants formacions polítiques amb representació al consistori. Solidaritat ens ha confirmat que faria seva la moció i per tal tenim la intenció de presentar-la conjuntament.

També SI presentarà una moció per tal de demanar que la zona ampliada de pati de l’ escola Joan Casas es cedeixi a l’ escola i segueixi fent les funcions de pati. Aquesta proposta ha estat consensuada amb l’ Ampa i la Direcció del centre.

1º Moció per un repartiment més just d eles inversions . ( Espoli fiscal )

Mocio espoli 1Mocio espoli 2

 

 

 

 

 

 

 

2º Moció comtra els desnonaments.

Mocio desnonaments 1Mocio desnonaments 2

 

 

 

 

 

 

 

3º Moció per regular la contractació pública a l’ Ajuntament.

Mocio seleccio ersonal

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment