Operació policial a SAV contra la droga.

 

Incautació droga

A començament de setmana, la policia local de SAV i la de Llinars van intervindre dues naus a tocar de Can Collet on es cultivaven més de 1.800 plantes de marihuana. La policia va ser alertada per mitjà d’ una trucada telefònica. Van haver dues detencions, i sembla ser que una tercera persona va aconseguir fugir. Aquestes plantacions requereixen d’ un nivell d’ energia important, tant per al que fa referència a la ventilació com a la temperatura ideal pel desenvolupament de les plantes. Les plantes encautades  podrien equivaldre a entre 200 i  500 kg de droga ja elaborada, segons el tipus de planta. Per tant, estem davant un fet penal molt greu. Sembla ser que els presumptes autors, no van aixecar sospites pel que fà al consum elèctric perquè tenien el llum punxat, de manera que el comptador no podia reflectir l’ elevat consum d’ energia. Des de PUSA, volem felicitar al Sergent i plantilla de la policía local per la tasca policial realitzada, però que no es limita a aquesta intervenció concreta si no a la tasca constant que realitzen en el seu dia a dia. No hi ha dubte que SAV genera moltes situacions on la policia ha d’ intervenir, ocupacions, robatoris, agressions masclistes, controls policials i altres tasques de control del trànsit per exemple.

( noticia publicada al Nou9 de divendres dia 16 de nov de 2018 )

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment