Obres d’ Enagas, dificulten els accessos a les Urbanitzacions.

Aquest matí, dia 24 de maig, operaris de les empreses que duen a terme les obres d’ Enagas han tingut que tallar momentàniament els transit a la carretera que va del poble a les urbanitzacions. Un desviament de terra ha permès la circulació amb lentitud per la carretera. Afortunadament, els operaris de l’ empresa adjudicatària de les obres han actuat de manera ràpida i la circulació s ‘ ha restablert amb tota normalitat a les 17:30 h. Un pas subterrani permetrà el pas del tub de la canalització del gas. Com a regidors de les urbanitzacions hem preguntat als responsables de l’ obra, el motiu pel qual no s’ havia informat als veïns, i segons els operaris la resposta ha estat que l’ Ajuntament estava al corrent de les obres i del tall esporàdic de la carretera. PUSA ha comprovat el web municipal i no hem pogut trobar cap noticia informant de les obres, tampoc des de l’ alcaldia se’ns ha informat com a regidors de les urbanitzacions respecte del tall programat. Durant els vuit viatges que avui, hem fet per la carretera de SAV-Pungoles-Can Miret-Alfou hem vist presència de la policia local, quan entenem que en aquest cas, no hagués estat de més que el regidor de Governació, hagués donat instruccions als agents per tal que senyalitzessin les obres correctament i que inclús, en els horaris de recollida dels nens de l’ escola, que és quan més volum de trànsit porta l’ esmentada via, s’ hagués regulat personalment la circulació.

Esdevé complicat informar als veïns quan ni tan sols el regidor de Governació informa els propis regidors de l’ oposició. Senyor Ginesta, per la nostra part, valorem molt negativament com s’ ha gestionat el tema.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment