Bona nota a la policia local.

Amb ocasió de les FM de les Pungoles, la Festa “il-legal” Proyecto Grey i l’ operatiu per a les FM d’ aquest cap de setmana a Alfou, a la policia local se li acumulaven actes importants en un període de temps molt curt.

La policia  va reforçar les patrulles amb dos cotxes i tres agents per poder destinar un vehicle a la vigilància del municipi, mitjançant rondes, i un patrulla per les activitat pròpies de la festa de les Pungoles.

Tanmateix, al c/ Fontalva es col-locaven senyals de prohibit estacionar per evitar l’ arrivada de possibles compradors de les entrades de la festa Proyecto Grey que poguessin generar problemes al veure la festa cancel-lada. També va advertir-se al propietari de la vivenda,  on s’ havia de fer l’ acte, de les conseqüències administratives que la seva celebració podia comportar. Com sabeu, finalment la festa no es va fer

Per les FM d’ Alfous’ ha limitat la circulació per un tram del C/ Mimosa amb Avda d’ Alfou per fer les activitats del camp de futbol i per un determinat temps, i d’ altra banda, un cotxe amb dos agents vetllarà per la seguretat. Aquest cap de setmana, i fins que no acabin els actes de les festes, hi haurà 4 agents de servei, el doble del torn normal. S’ ha informat a emergències dels talls dels carrers per tal que en cas necesari puguin establir rutes alternatives.

Creiem que la policia esta fent una bona feina, i que els veïns tenen aquesta percepció. Esperem que d’ una vegada, la policia sigui realment una prioritat per aquest ajuntament.

Policia Local2

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment