Ni s’ han pres la molestia de…..

Web Alfou ajuntamentAl web de l’ Ajuntament de Vilamajor, on ens estimen tan, on CiU com a misatge de campanya fèia servir l’ eslogan POBLE SOM TOTS, doncs resulta que s’ han oblidat de canviar l’ enllaç del web de l’ Entitat d’ Alfou i el correu elèctronic. Amb això es demostra que mai han accedit al web ni mai han enviat un correu als membres de la Junta. Tot un simptoma del que importen les urbanitzacions a aquest ajuntament. Ni van a les Festes majors de les Urbanitzacions, ni a les Assemblees de propietaris, ni de fet han trepitjat mai els seus carrers . La Junta de l’ EUC d’ Alfou ja enté coneixement d’ aquesta manca d’ actualització de les dades del web d’ Alfou, suposem que ja hauran avisat l’ Ajuntament.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment