Repartiment d’ informació del PUSA.

Aprofitant els dies de festa que els companys del PUSA hem tingut amb el pont de la Constitució, hem repartit entre els veïns de les urbanitzacions un Díptic informatiu on tractem d’ explicar de manera resumida les propostes fetes a l’ ajuntament per el nostre Grup Municipal i les gestions que davant el mateix hem presentat en nom dels veïns.

La nostra intenció és la de mantenir els nostres veïns i votants informats de tot allò que fem. Com a Regidors tenim en vers tots vosaltres una responsabilitat que procurarem no defraudar. PUSA entén que el camí que hem de seguir, malgrat estar a l’ oposició, no és altre que treballar presentant idees, projectes, propostes i queixes per tal que les urbanitzacions segueixin tenint veu i força a l’ ajuntament. Ja han passat 6 mesos des que vam entrar al consistori amb dos regidors i per això us hem volgut presentar aquest balanç de fi d’ any.

Gràcies a tots per la confiança.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment