Assemblea d’ Alfou 2013: valoracions 1ª part.

Ass 2013 Alfou

El passat dia 19 d’ abril, a les 19:30 h va començar l’ Assemblea General de propietaris d’ Alfou, amb una assistència de més de 100 veïns i amb un ordre del dia força atapaït.

Respecte al punt número 2 de l’ ordre del dia, relatiu als comptes, el nostre regidor per al PUSA, Ferran Calvera, va demanar que el volum de diners destinats a la conservació i obres de millora s’ incrementés, ja que es dona la paradoxa que les inversions han baixat en els darrers dos últims anys un 65% i per contra els diners al banc han pujat un 63 %, arribant a sumar una xifra propera als 375.000 euros. Està força bé que la Junta tingui un romanent de diners per fer front a imprevistos, però no en quantitat tan elevada, i més tenint en compte la situació de mancances que cada any pateix la nostra urbanització.

La dada positiva, es que per al 2013, està prevista una inversió de prop de 100.000 euros. PUSA va demanar que la Junta establis un pla racional i a mig termini d’ inversions a fer. Moltes obres d’ infraestructura es comencen i no s’ acaben, com ha succeït en el tema de la xarxa d’ aigua i canvi de l’ enllumenat Vam demanar que no s’ iniciïn nous projectes sense acabar abans els que estan pendents.

Alguns veïns van demanar que els comptes fossin signats per Censors jurats de comptes, però la Junta va manifestar que per estatuts no en tenien obligació. PUSA va oferir la possibilitat que fos la interventora de l’ Ajuntament qui fiscalitzes els comptes donat el creixent volum del pressupost, que arriba al 600.000 euros.

Seguirem en propers dies explicant-vos les conclusions i acords que es van adoptar.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment