Punt d’ emergència a les Pungoles: on és el manteniment?

Zona recollida escombraries Pungoles brutaPublicava el Blog Les Pungoles Opina unes fotos on es podia veure les restes de paper, bosses i embolcalls que hi ha al punt d’ emergència de Les Pungoles, tot just al costat de les piscines i zona esportiva. De les dues fotos no se’n desprèn cap conducta incívica aparent, no hi han envasos ni bosses de escombraries, ni restes voluminosos, es tracta simple i planerament de brutícia no recollida per el servei de neteja. Ja podem intentar educar els veïns, però l’ administració també ha d’ ajudar fent la seva feina i deixant el punt d’ emergència ben net un cop els contenidors son buidats. PUSA va estar d’ acord amb recol·locar els contenidors, en dotar-los d’ una tanca que impedís la seva negativa imatge, però també vem demanar que el servei de neteja fésla seva feina de manera profesional. Això no és incivisme, es clarament una manca de servei de neteja municipal.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment