Centre de Salut a Alfou?

 Cap Salut Alfou

A l’ Assemblea de propietaris d’ Alfou, al finalitzar i al torn de precs i preguntes, un veí , en Marcos, ens va passar un power point amb un projecte força interessant. El Marcos ens va presentar la possibilitat de instal·lar un centre de salut privat a l’ antiga oficina de l’ Entitat. En aquest centre se’ns prestaria a tots els veïns d’ Alfou un servei primari de sanitat, com per exemple cures, injectables, tensió arterial, control de dietes, etc. A més va obrir la possibilitat de fer electros i desfibrilacions si la Junta comprava el material necesàri. El cost del servei era d’ un euro per parcel·la i mes, es a dir, poc més de 750 euros mensuals.

A nosaltres com a veïns d’ Alfou ens sembla una idea perfecte, i hem de felicitar a la Junta i al Marcos per la iniciativa. Com a representats polítics, la idea també ens sembla perfecte, però entenem que l’ Ajuntament tindria que fer-se càrrec d’ una part del material i de les despeses. Tenim una població gran a les urbanitzacions i sovint anar fins al Cap del poble resulta complicat els dies d’ hivern, per tant a l’ Ajuntament no li costaria gaire donar un cop de mà a l’ hora de engegar aquests projecte. En tot cas, si l’ Ajuntament no vol col·laborar, entenem que tots els veïns hauríem de acceptar un increment de 12 euros anuals a la quota per fer que els servei s’ insta-li a Alfou, i fora bo, que fos extensible a la resta de les urbanitzacions.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment