Un avi es vaperdre Alfou divendres passat.

El passat divendres dia 30 de setembre un ensurt va mobilitzar la policia local de Sant Antoni de Vilamajor, Mossos d’ esquadra i bombers, un dels avis de la residència RUMI, al c/ Pensament 18, aprofitant que una de les visites sortia de l’ edifici va sortir al carrer i va deambular per unes hores per la urbanització. Els fets van succeir a les 18:00 h i poc després i gràcies als gossos ensinistrats dels bombers, va ser localitzat a dos carrers de la residència. El responsable de la residència ens va atendre de manera amable i ens va informar dels fets. Per voluntat de la família, no hem volgut publicar el nom de l’ avi protagonista del fet.

Com a regidors del PUSA varem voler confirmar la noticia directament amb el Sr. Miquel, director de Rumi que ens va manifestar l’ ensurt que tots els empleats de la residència van patir.

La veritat es que la impressió que ens va fer la residència va ser força positiva, per el personal que hi desenvolupa la feina, la netedat de les instal·lacions i l’ entorn en que viuen els avis.

És molt important que les visites que marxen després de visitar els seus familiars s’ assegurin que la porta principal d’ entrada quedi ben tancada.

Tot va acabar bé, i la normalitat ha tornat al centre. El responsable de la residència es va mostrar disposat a participar en el nou espai de la rectoria per tal de fer alguna xerrada sobre l’ atenció dels nostres avis.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment