Restabliment del servei telefonic en vies de resoldres.

Sembla ser que durant aquest propers dies, el subministrament del telèfon quedarà restablert a Les Pungoles. L’ avaria, causada per un piquet de l’ empresa que porta  aterme el manteniment, ha estat radicada a Sant Pere. Aquest ajuntament ha actuat amb celeritat tractant de donar suport als veïns afectats, la regidora Irene Bonilla va mantenir una converça via facebook amb el Blog de Les Pungoles Opina i viu us informava dels pasos a seguir.

 Baix Montseny.info comentava  ala edició digital que: “Que una gran quantitat de veïns d’aquests dos municipis s’hagin quedat sense connexió telefònica no és pas casualitat ja que es tracta d’un sabotatge que ha causat danys a les línies que de retruc ha deixat incomunicats des de fa una setmana molts veïns del municipi i de les urbanitzacions”.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment