Butlletí de l’EUC de les Pungoles 2018

Pel que sembla, la data de la que havia de ser la última Assemblea General, no podrà fer-se per un problema contractual amb Aigües de Catalunya. Uns 40.000 eur de penalització tenen la culpa d’ aquest ajornament.

Aviat farà un any de la dissolució de l’ EUC i l’ assumpció dels serveis de manteniment a l’ ajuntament, i sembla ser que el Secretari seguirà al seu lloc com fins ara. Unes despeses difícils de entendre, si l’ EUC ja no s’ocupa de res. Un cop més la recepció queda en suspens, no tenim el Projecte de la Diputació respecte a les obres, ni podem fer front als 40.000 eur de penalització per la resolució anticipada del contracte.

De totes maneres, us podem avançar que el Projecte d’ urbanització estarà llest aviat, així ens ho va confirmar el regidor d’ ERC en una conversa informal mantinguda fa unes setmanes. Altra cosa, es que nos serà gaire diferent al que ja teníem i que pujava uns 5.500.000 eur. Esperarem esdeveniments.

Butlletí Pungoles 2018

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment