PUSA proposa un canvi de lloc per votar.

El proper dia 25 de Novembre tenim una cita amb les urnes, una cita decisiva per a tots els catalans. Potser es tracta de les eleccions més importants dels últims 30 anys. Per aquesta raó, PUSA entén que caldria facilitar al màxim la participació de tots els veïns, la qual cosa no succeeix en el cas de les urbanitzacions.

La gent que vivim a Alfou, Can Miret o Les Pungoles, hem de anar al poble a votar, en alguns casos hem de recórrer fins 3 km amb cotxe. PUSA voldria que s’ obrissin locals electorals per poder votar a Alfou i un altre a Can Miret/Les Pungoles. En el cas d’ Alfou el lloc adient seria la Rectoria, en el de les altres dues urbanitzacions caldria veure si es millor el local social d’ una o altre. Estem parlant de més de 2.000 veïns que també es mereixen un tracte específic donades les seves particularitats. PUSA hem entrat una instància amb aquesta finalitat ahir dia  2 d’ octubre. Esperem que ens escoltin.

Comparteix

2 Responses

  1. això no depèn de l’ajuntament, és competència de la junta electoral. a Sant Pere ja fa uns anys que es va aprovar una moció al plenari en aquest sentit, i es sol · licito a la junta electoral. la resposta crec que va ser negativa ja que a data d’avui, només hi ha un col · legi electoral.

  2. Tot i el que diu el Josep totes les coses es poden canviar en el temps si hi ha voluntat de fer-ho i es fan els passos correctes.Jo penso que des de l´Ajuntament s´haurien de fer els passos que calgui i si no es pot aconseguir per aquesta primera votació segur que hi ha temps per les properes.Si estem en camí de canviar el futur del nostre país no crec que sigui tan dificil fer un canvi en aquest sentit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment